ADO Businessbox multifunctioneel

Ook buiten wedstijden om is de businessbox dé locatie voor ondernemers. Geen wens gaat te ver. Er is een wifi netwerk aangelegd en multimedia-apparatuur als tv- schermen, beamers en projectieschermen zijn aanwezig. Zodat u uw nieuwe tactiek kunt presenteren, of uw opstelling voor het komende seizoen. Tel daarbij op de catering van hoog niveau en de ruimte voor 200 personen. Zo’n zakelijk ontmoetingsplek vindt u echt nergens anders. 

Alle meubilair is verplaatsbaar, de tafels in de ADO businessbox kunnen worden gekoppeld. Kortom, de gehele ruimte is ingericht op zakelijk gebruik, en tegelijkertijd hebt u alle vrijheid om de zaken in te vullen zoals u dat wilt. De box is dan ook bij uitstek geschikt voor zakelijke activiteiten zoals workshops, vergaderingen, product presentaties etc..

Door het luxe lounge·interieur, de sfeervolle uitstraling en de rijkelijk gevulde bar zijn er echter ook prima mogelijkheden voor bijvoorbeeld recepties, kerstborrels en bedrijfsfeesten. Door de schitterende open keuken in de box is het zelfs mogelijk om kook-workshops te houden. Net zoals tijdens de wedstrijden wordt ook in een verhuur situatie de catering verzorgd door ADO Events.

Ontvangst capaciteit

Algemene Ontvangst 190 personen
Sitting Dinner 100 personen
Walking dinner 145 personen
Vergaderingen tot 75 personen*

 

 

 

*) afhankelijk van opstelling