Voetbal brengt mensen dichter bij elkaar

De thuiswedstrijden van ADO bijwonen

In de luxe en sportieve ambiance ontvangt een gastvrouw u met open armen. Een drankje staat klaar, buiten de businessbox is de spanning van de wedstrijd al voelbaar. De stadionspeaker zweept het publiek op. De supporters staan als één man achter hun elftal.

unmomentodado afbeelding

U ontmoet andere sportief ingestelde ondernemers. Of u praat bij met zakenrelaties of collega’s. Misschien doet u een voorspelling. Alles en iedereen is er klaar voor. 

De spelers komen het veld op en maken de spieren warm. Vanuit de businessbox kunt u ze zien. Of vanuit de luxe zitplaatsen daarbuiten, zodat u de voetbalsfeer nóg beter proeft. Alles in en rond de businessbox is aanwezig om te ontspannen, te netwerken en deals te sluiten. Het prachtige meubilair, het perfecte uitzicht , de open keuken en top-kwaliteit hapjes en drankjes.

De aftrap. Iedereen gaat er eens goed voor zitten. Samen naar voetbal kijken schept een band, helemáál in een stadion. In de businessbox ervaart u dat stadiongevoel, alleen dan in alle luxe. U geniet van de goede zorgen. En u ziet uw zakenrelaties, collega’s of familie meegenieten. Een wedstrijd levert altijd extra gespreksstof op. Die nieuwe, talentvolle speler. Die weergaloze actie.

Het fluitsignaal klinkt. De spelers gaan richting kleedkamer. Voor het spreekwoordelijke kopje thee, terwijl u zich nog eens in de watten laat leggen door het vriendelijke personeel in de businessbox. 

Wat zal de tweede helft brengen? Een andere tactiek? Een legendarisch Haags kwartiertje misschien? Dat kwartiertje vindt u niet alleen in het veld. Ook in onze businessbox. Er is een extra luxe ruimte voor een exclusief ontvangst van uw speciale gasten: het Lex Schoenmaker Kwartiertje. Grote kans dat u de Haagse legende zelf ook tegenkomt.

Luxe zitplaatsen

De luxe zitplaatsen op het terras van En Un Momento d'ADO worden in de winter verwarmd. De box heeft een prachtig uitzicht over het veld, zowel vanaf het terras als vanuit de box zelf. Door de grote schuifdeuren en de verhoogde krukken is het dan ook heel goed mogelijk om ook binnen van de wedstrijd en de sfeer te genieten. En door de aanwezige tv-schermen zijn de vele goals van ADO zelfs in de herhaling te zien.

Certificaat mogelijkheden

Voor prijzen en meer informatie m.b.t. de certificaten klikt u hier