Een moment voor ADO

In 2007 werd het Cars Jeans Stadion in het Forepark in Den Haag geopend. Als prominente voetbalclub van de regio Haaglanden, verdient ADO Den Haag aandacht van ondernemers uit de omgeving.

Een aantal enthousiaste ADO Den Haag business seat-houders van het Zuiderpark-stadion, die elkaar sinds jaar en dag ontmoetten tijdens ADO wedstrijden, hebben de handen ineengeslagen. Op initiatief van de Haagse ondernemers Kees Punt en Lammert Braaksma is uiteindelijk de Stichting ‘En Un Momento d’ADO’ opgericht.

"De Stichting beoogt Haagse ondernemers en hun relaties op passende en aangename wijze toegang te verlenen tot de wedstrijden van ADO en daardoor tegelijkertijd niet alleen ADO te ondersteunen en herkenbaar te krijgen, maar ook sportieve en maatschappelijke doelen haalbaar te maken."

De naam ‘En Un Momento d’ADO’ geeft toepasselijk ‘Een Moment voor ADO’ weer.

ADO is en blijft het paradepaardje van de regio en verdient op passende wijze de aandacht van ondernemers. Voor haar certificaathouders heeft de Stichting een gelijknamige businessruimte in het hypermoderne stadion, welke ruimte toegankelijk is voor de certificaathouders en hun gasten tijdens alle belangrijke ADO momenten, zodat het individuele ondernemerschap wordt versterkt door netwerken.

Op alle overige dagen kunnen zowel de certificaathouders van de Stichting als derden de businessruimte ‘En un Momento d’Ado’ huren voor een informele borrel, feestelijke receptie of compleet diner met culinaire hoogstandjes. Vergaderingen, incentives,(product)presentaties of workshops met de modernste techniek. De Businessbox En Un Momento d'ADO, de grootste zakelijke ruimte van alle Nederlandse voetbalstadions, biedt het allemaal.